Jouw partner in game based learning

Over way2play

Ons verhaal

Na meer dan 10 jaar speelse trainingsvormen en business games toepassen in opleidings- en verbetertrajecten kwamen we tot een aantal nieuwe inzichten. Tijdens een strategisch weekendje vertaalden we deze naar opportuniteiten voor onszelf en onze klanten. Waar een beetje uitwaaien aan zee al niet goed voor is!

Een aantal jaren later, op 01 december 2018, zag een nieuwe organisatie het licht: W2P Belgium bvba. Dit om de focus louter en alleen op business games te kunnen leggen. Onder de werknaam Way2play brengen de oprichters Sven De Clercq en Luk De Clerck deze leer-methodologie op de markt.

Way2Play helpt organisaties om leren effectiever, speelser en meer verbindend te maken  door het maximaal inzetten op de game baed learning methodologie in een fysieke context. Om onze missie te realiseren …

… bieden wij gepersonaliseerde en standaard training, workshops en inhoudelijke teambuilding activiteiten aan gefaciliteerd door ervaren trainers van Way2Play

… ontwikkelen en bouwen wij  voor onze klanten learning games op maat op een laagdrempelige, voorspelbare en budgetvriendelijke manier

… zorgen wij ervoor dat organisaties zelf aan de slag kunnen met game based learning door  opleidingen te organiseren voor interne trainers en door interne trainers te certifiëren om zelf de Way2Play games in te zetten. Onze jarenlang opgebouwde expertise in leren laat ons toe voluit mee te denken met onze klanten om de impact  van leerinvesteringen  te  optimaliseren, zowel inhoudelijk als financieel.

+10000

Medewerkers uit diverse sectoren namen deel aan een Way2Play business game.

Zelf ontwikkelde en copyright protected business learning games in portfolio.

30+

2012

We ontwikkelen en faciliteren business learning games vanaf 2012.

Democratisering van het gebruik van gamification in training door de Fun In A Box toolbox. Een concept met 4 micro learning games in een toolbox. Gamification voor iedereen!

Fun in a box

Expertise

Unieke expertise wereldwijd in het toepassen van speldenken en speltechnieken in een leeromgeving.

Way2Play deelt niet alleen kennis maar ook producten! Via onze Train The Trainer formule kunnen onze klanten zelf Way2Play games gaan spelen in hun organisatie.

DIY

10

Sleutel op de deur concept waardoor Way2Play sterke business learning games op maat ontwikkelt aan een vooraf vastgelegde prijs en binnen een leveringstermijn van 10 weken.

Een internationaal parternetwerk van Way2Play verdelers.

www

Enkele van onze tevreden klanten …

… die met veel plezier met ons hebben samengewerkt.

Vragen?

Laat ons een bericht, wij staan klaar om je te helpen!